درباره الگوریتم رتبه بندی گوگل چه می دانیم؟
آشنایی با الگوریتم رتبه بندی گوگل به شما کمک میکند تا با دید بازتری در پروسه سئو گام بردارید و زودتر به صفحه اول گوگل برسید.
الگوریتم رتبه بندی گوگل و الگوریتم جستجوی این غول موتورهای جستجو، مانند یک طناب به نظر میرسد. یک طناب کلفت که از الگوریتمهای کوچکتر قدیم و جدید ساخته شده است. بعضی از این الگوریتمها برای تصمیمگیریهای سریع و آنی طراحی شدهاند و برخی از آنها نشانهای از مدلهای قدیمی دارند که یک جنگل محاسباتی را به وجود آوردهاند. به نظر شما یک متخصص بهینه سازی موتورهای جستجو یا همان سئو (SEO) میتواند این الگوریتمها را کاملا شناسایی کند؟
بیشتر بخوانید:
بسیاری از متخصصین سئو به دنبال یافتن الگوریتمهای جدید هستند تا ببینند موتورهای جستجو چگونه کار میکنند و با استفاده از این دانش رتبه سایت خود را بالا ببرند. اما تا به حال کسی کاملا رمز و راز این الگوریتمها را نیافته است. در سالهای دور ما بسیار نزدیک بودیم اما امروز از هر زمان دیگر دورتر هستیم. اما برای کسانی که سالها در کار سئو فعالیت کردهاند، کار کردن با ناشناختهها به عادت تبدیل شده است. بیایید ببینیم وقتی از الگوریتم رتبه بندی گوگل صحبت میکنیم در واقع از چه صحبت میکنیم؟
آنچه که ما درباره الگوریتم رتبه بندی گوگل میدانیم
ما میدانیم که عوامل امتیازدهی گوگل بیش از ۲۰۰ فاکتور را شامل میشود، بعضی از عوامل در هزارم ثانیهها به کار گرفته میشوند که این عوامل اغلب تغییر میکنند. برخی از این عوامل نشانههایی دارند که میتوان آنها را دنبال کرد، اما در مورد بیشتر عوامل ما هیچ اطلاعی نداریم. همچنین ما سیگنالهای استاندارد گوگل هم که همواره در طی دو دهه گذشته وجود داشتهاند را میشناسیم. کلمات کلیدی در عنوان، سرعت بارگذاری صفحات سایت، پیوندها یا همان لینکهای مناسب، متن مناسب در URLها و چندین مورد دیگر که گوگل این حق را دارد بدون اینکه اعلام کند برخی از این عوامل را حذف کند تا تاثیر آنها را تقویت یا تضعیف کند.
بیشتر بخوانید:
در صنعت سئو ما همواره مشغول امتحان تئوریهای جدید و یادگیری هستیم. در واقع وقتی یک متخصص سئو استخدام میکنید کسی را به خدمت میگیرید که به زبان برنامهنویسی آشناست، از اتفاقات در دنیای دیجیتال یاد میگیرد و دائما در حال آزمایش تئوریهای جدید است. با وجود گسترده بودن و ناشناخته بودن الگوی رتبه بندی گوگل با این حال داشتن متخصص سئو ارزشمند است چرا که حتی اطلاعات کم در مورد این موضوع بهتر از این است که هیچ اطلاعی نداشته باشیم. فرض کنید گوگل تنها از سرعت بارگذاری صفحات وب برای رتبه بندی سایتهای مختلف استفاده میکند. آن وقت اگر سرعت شما از رقبا بیشتر بود بدون شک بهترین رتبه را در رتبه بندی گوگل دریافت میکردید. متاسفانه گوگل از سیگنالهای مختلفی برای رتبه بندی استفاده میکند برای مثال چندین فاکتور در شکل پایین مشخص شده است.
سپس گوگل همهی این عوامل و سیگنالها را با رقبای شما مقایسه میکند. در نظر گرفتن همهی این عوامل با هم به علاوه قواعد شرطی گوگل، تضعیف و تقویت بعضی عوامل و مکانیسم (if this then that) آن را بسیار پیچیدهتر هم میکند.
گوگل میگوید، محتوا، لینکها و یادگیری ماشین مهمترین عوامل هستند. پس در هنگام رتبه بندی به این عوامل امتیاز بیشتری تعلق میگیرد. به این ترتیب لری پیج (Larry Page) و سرگئی برین (Sergey Brin) بنیانگذاران گوگل که از دانشجویان درخشان دانشگاه استنفورد بودند، با درخواست از افراد باهوش دیگر توانستند ایده الگوریتم رتبه بندی گوگل را بهبود ببخشند.
بیشتر بخوانید:
با وجود همهی این پیچیدگیها پس ما باید چه کاری انجام دهیم؟ ساده است باید تلاش کنیم تا در تمام موارد بهترین عملکرد را داشته باشیم. سئو در واقع به معنی این است که در همه جنبهها نسبت به رقبا برتر عمل کنیم زیرا تنها از این طریق است که میتوانیم آنها را در رتبه بندی پشت سر بگذاریم. اگر کمپانی شما از یک کارشناس سئو استفاده میکند، به حرفهای او اعتماد کنید و با او همکاری کنید تا در هر زمینه بهترین کیفیت را کسب کنید.
اگر شما یک متخصص سئو هستید، به تمرین کردن، یادگیری و آزمایش تئوریهایی که فکر میکنید در بهبود رتبه شما در موتورهای جستجو تاثیر دارند، ادامه دهید. فراموش نکنید ترکیب تنها یک عامل نمیتواند به بهبود رتبه شما کمک کند بلکه همواره ترکیبی از عوامل و سیگنالها را به دقت بررسی کنید.
غلبه بر تمام اصول سئو در چند سال گذشته سخت تر شده است. پیچیدگی الگوریتم بیشتر شده است و دقیقا به خاطر همین است که برای دستیابی به هدف به زمان بیشتری نیاز است و به همین دلیل است که ارتباط و همکاری صاحب کسب و کار با دارنده وب سایت بسیار مهم است.
اگر این مقاله به نظر شما جالب و کاربردی بود خوشحال میشویم نظر خود را با ما و دیگر خوانندگان لیداوب درباره تجربیات و یافتههایتان در زمینه الگوریتم رتبه بندی گوگل، در میان بگذارید.
متاسفانه فقط اعضای سایت قادر به ثبت دیدگاه هستند
دیدگاه ها 0