۷ راهکار برای داشتن یک وبسایت کسب و کار کوچک تاثیرگذار
وبسایت کسب و کار خود را راهاندازی کردهاید؟ چقدر به موفقیت آن و تاثیرش در رونق کسبوکارتان ایمان دارید؟ یک برنامهریزی خوب برای کسب و کار جنبههای مختلفی دارد، که بیشتر شامل سطح و میزان تخصص شما است. پیش ازاینکه کارتان را شروع کنید، باید اهدافتان را تعیین کنید، بازار هدف را مشخص کنید و برای استراتژی فروش برنامهریزی کنید. لیداوب شما را راهنمایی میکند.
وقتی صحبت از توسعهی کسب و کار شخصی است، یک نکتهی دیگر را نیز نباید فراموش کرد و آن، داشتن یک وبسایت است. تقریبا تصور یک کسب و کار موفق بدون داشتن یک وبسایت، غیر ممکن است. وبسایت کسب و کار شما، اولین قدم برای رسیدن به موفقیت در زمینهی فعالیتتان است.
بیشتر از ایجاد یک وبسایت، نگهداری و به روز رسانی آن در بازههای زمانی مشخص، برای پاسخگویی به نیاز مشتریان اهمیت دارد. باید گفت که خیلی از صاحبان وبسایت کسب و کار، توجه ویژهای به ظرایف مهمی دارند که بر توسعهی وبسایت تأثیر زیادی دارد. مثل مشارکت مشتری و نرخ رضایت.
حتی اگر وبسایت شما بر اساس تمام قوانین و اولویتهای ذهن شما طراحی شده باشد، قدرتمندترین کمپینهای تبلیغاتی هم بدون داشتن یک نقطهی قوت اختصاصی، نمیتوانند برای شما تبلیغات خوبی ارائه دهند.
المانهایی که برای یک وبسایت کسب و کار تأثیرگذار الزامی هستند
۱. عنوان چشمنواز
یک عنوان یکی از بخشهایی از وبسایت است که بازدیدکننده حتما به آن توجه میکند. مخصوصا، اگر بار اولی باشد که او(مشتری بالقوه) وارد آن بخش از وبسایت شما میشود. معلوم است که عنوان باید چشمنواز باشد تا بتواند توجهها را جلب کند و تأثیرگذاری بیشتری داشته باشد.
معنایی که از عنوان برداشت میشود ممکن است به میزان قابل توجهی بر رفتار آینده کاربر تأثیر بگذارد. کاربر ممکن است به محتوا علاقهمند شود و به گشت و گذار ادامه دهد یا به کل آن را فراموش کند. نیازی به طولانی بودن یک عنوان نیست، هدف عنوان صرفا جذب کاربر و تشویق او برای استفاده از خدمات و محصولات شما است.
۲. استفاده از جوامع مجازی
امروزه شبکهی جهانی بدون ارتباطات جوامع مجازی غیر قابل تصور است. فعالیت در شبکههای اجتماعی دیگر لزوما ارتباط برقرار کردن نیست. این فعالیتها عملا به یک ابزار قدرتمند بازاریابی و تبلیغات کسب و کار تبدیل شده است.
کانالهای جوامع مجازی، فرصتهایی طلایی برای پیشرفت کسب و کار ایجاد میکند و تنها این شما هستید که تصمیم میگیرد چگونه از این امکانات برای تبلیغ وبسایت کسب و کار خودتان استفاده کنید. اضافه کردن دکمههای «اشتراک گذاری» یکی از این تصمیمات هوشمندانهای است که به تبلیغات بیشتر محصول شما کمک میکند.
۳. فراخوانهای قدرتمند (CTA)
ظاهر وبسایت شما باید بسیار جذاب باشد، اما این جذابیت، بدون فراخوانهای جذاب و قدرتمند، به سختی میتواند ما را به اهدافمان برساند. کاربرانی که به وبسایت شما میآیند، شاید نتوانند به درستی از آن استفاده کنند و نتیجهی دلخواهشان را به دست بیاورند.
به همین خاطر، اگر شما از دکمههای فراخوان (مثل بیشتر بدانید، تماس بگیرید، از این محصول دیدن کنید و ...) استفاده کنید، کاربر رضایت بیشتری خواهد داشت و گزینههای مختلفی در اختیارش قرار میگیرد. با این حال، استفادهی بیش از اندازه از این دکمهها باعث فراری دادن مشتریان بالقوه خواهد شد.
۴. طراحی واکنشگرا (Responsive)
امروزه داشتن یک طراحی واکنشگرا برای هر وبسایتی به یک «باید» تبدیل شده است. با وجود تکنولوژیهای آنلاین پیشرفته و در حال توسعه، کاربران باید بتوانند در هر شرایطی در وبسایت شما گشت و گذار کنند. با یک وبسایت واکنشگرا میتوان اطمینان داشت که کاربر اطلاعات مورد نیازش و چگونگی استفاده از محصولات و خدمات شما را در هر شرایطی در اختیار دارد. وبسایتهای واکنشگرا در هر دستگاه همراهی و در هر نمایشگری با اندازه و کیفیتهای مختلف قابل مشاهده است.
شاید راحتترین راه برای ایجاد یک وبسایت کاربردی، جذاب و واکنشگرا استفاده از وبسایت سازهای آنلاین است. وبسایتهایی وجود دارند که به صورت اختصاصی برای شما وبسایت ایجاد میکنند. کار کردن با آنها و ایجاد وبسایت برای کسب و کار شما معمولا بسیار آسان است. وبسایت سازهای برتر را از طریق وبسایتهای رتبهبندی مختلفی که وجود دارند میتوان پیدا کرد. به طور مثال superwebsitebuilders ۱۰ وبسایت ساز برتر را از نگاه خودش فهرست کرده است.
۵. بخش ارتباط با ما
مشتریان شما باید بتوانند، هر قت که بخواهند بهراحتی و بهسادگی با شما در ارتباط باشند. در این حالت، خیالتان راحت است که مشتریهایتان همیشه به شما نزدیک هستند. اینکه، «بخش ارتباط با ما» را در صفحه اصلی وبسایتتان بگذارید یا یک بخش جداگانه برای آن در نظر بگیرید، به خودتان بستگی دارد. آن چیزی که واقعا اهمیت دارد این است که همیشه و بدون هیچ مانعی بتوانید با آنها در ارتباط باشید. اگر کسبوکار شما محل مشخصی دارد،وارد کردن محل آن در نقشه، یک کار بسیار هوشمندانه است که به مشتریان شما کمک میکند هر وقت که بخواهند شما را در محلکارتان پیدا کنند.
۶. خدمات پشتیبانی از مشتری
خیلی وقتها مشتریان در مورد کسب و کار و محصولات شما سوالاتی دارند یا میخواهند مشکلاتی را گزارش دهند. بهتر است هر چه سریع تر این مشکلات را برطرف کنید و با مشتریان خود ارتباط برقرار کنید.
در غیر این صورت، مشتریان بالقوهی شما ممکن است برای دریافت خدمات مورد نیازشان به وبسایتها و شرکتهای مشابه و رقبای شما مراجعه کنند. بهترین راه برای جلوگیری از این اتفاق، ایجاد راهی برای پاسخگویی ۲۴ ساعته در ۷ روز هفته است. مشتری باید بتواند هر لحظه برای رفع مشکل خود با شما تماس بگیرد.
۷. صفحه درباره ما
هر کسب و کاری داستان خود را دارد، کسب و کار شما قطعا از این قاعده مستثنا نیست. مشتریان معمولا علاقهمندند بدانند که رازهای موفقیت شما چیست، و عواملی که باعث شدند در این بازار بزرگ استقامت داشته باشید و شما را از رقیبان قدرتمندتان جدا کرده است کدامند.
داستان موفقیت کسب و کارتان، تاریخچهی شرکت، و هر اطلاعاتی که فکر میکنید مفید است، را به اشتراک بگذارید. این کار نخ ارتباطی شما با مشتریانتان را به طناب تبدیل میکند، که در نهایت به نرخ تبدیل کاربر به مشتری بالاتر و رونق بیشتر کارتان منجر میشود.
نتیجهگیری
موفقیت وبسایت کسب و کار شما به فاکتورهای تعیینکنندهی زیادی وابسته است. داشتن یک وبسایت قدرتمند و پر از اطلاعات یکی از قدمهای مهم در این راه است. با این حال، حتی وبسایتی با بیشترین میزان جذابیت ظاهری هم ممکن است بدون داشتن یک سری المان ضروری ارزشی نداشته باشد. المانهایی که باعث جلب توجه بازدیدکنندگان و افزیش میزان فروش میشوند.
به عبارت دیگر، وبسایت شما ممکن است به یک سری صفحات آنلاین تبدیل شود که به هیچ عنوان بازدیدکنندگان را به خرید از شما ترغیب نمیکند. به همین دلیل نباید المانهایی که در این مقاله به آن اشاره شد را نادیده بگیرید.
اگر میخواهید درباره طراحی سایت بیشتر بدانید، با مقالات آموزشی لیداوب همراه شوید.
متاسفانه فقط اعضای سایت قادر به ثبت دیدگاه هستند
دیدگاه ها 0